title_6669c48f52f922166684271718207631

 

Szolgáltatások

 

Árajánlat és információ

Árajánlatunkat megpróbáljuk minél magasabb műszaki tartalommal és részletességgel megadni.
Tehát nem az a célunk, hogy a német REHAU ablakaink mellé – mely talán a legjobb minőségű ablakrendszer az országban - silány, gyenge kiegészítőket kínáljunk. Már az árajánlatunk kiadásakor is arra törekszünk, hogy az műszakilag is megalapozott legyen, azaz felméréskor a költségek ne emelkedjenek meg 10-20-30%-kal.

Készséggel állunk rendelkezésre és szolgálunk információ val bármilyen a műanyag nyílászárókat érintő kérdésben, ezzel is könnyítve későbbi döntését.

Felmérés és tanácsadás

Helyszíni felmérés során a pontos méretfelvétel mellett számtalan részletet szükséges megbeszélni. A lakás illetve családi ház tulajdonságait nézve közösen határozzuk meg a nyílászárók műszaki tulajdonságait.
Tanácsadás kor többek között az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

  • a megrendelő igénye
  • gazdaságosság
  • földrajzi fekvés égtáj szerint
  • a lakás zajterhelése
  • komfort fokozat megállapítása
  • a lehető legtöbb fénymennyiség elérése
  • a szobák eltérő használatukból fakadóan más-más típusú nyílászárót igényelnek

Gyártás és beépítés

A REHAU ablakok gyártás a a minőség folyamatos ellenőrzése mellett történik. Beépítés esetén a nyílászárókat saját fuvareszközünkkel szállítjuk ki. Ezzel garantáljuk a sérülésmentes és hiánytalan érkeztetést a megrendelő címére. A beépítést végző kollegák körültekintően, sokéves szakmai háttérrel végzik munkájukat.
Ez a munkafolyamat a megrendelő lakásában illetve készülő családi házában történik. A vásárlók megkérdezése és saját tapasztalatunk alapján megállapíthatjuk, hogy a vásárlók elégedettsége kb. 60%-ban a beépítés minőségén és az azt elvégző munkatársak hozzáállásán múlik.

Garancia

Az összes általunk gyártott nyílászáróra és forgalmazott kiegészítőre a garancia: 7 év!

© juhaszablak.hu 2021