Juhász Ablak Kft.
2085 Pilisvörösvár
Szt. László u. 16.
Tel.: 30/9281-504
Tel.: 26/530-162
Fax: 26/530-163

Magyarországon a műanyag ablakgyártók között elsőként – 1994 tavaszán - kezdtük meg a német REHAU ablakprofil-rendszerek felhasználásával a műanyag ablakok és ajtók gyártását. 2005-ben áthelyezve székhelyünket, Pilisvörösvár városában folytattuk tevékenységünket. Kijelenthetjük, hogy megfelelő szakmai és anyagi háttérrel nyugodt körülmények között dolgozhatunk közel 700m2-es üzemünkben. Fő termékeink: fix ablak, nyíló-bukó ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó, toló-bukó ajtó, emelő-toló ajtó.

Cégünk filozófiája: kiváló minőségű termékek értékesítése, melyet komplett szolgáltatással kínálunk.

Árajánlat és információ

  Árajánlat unkat megpróbáljuk minél magasabb műszaki tartalommal és részletességgel megadni.
Tehát nem az a célunk, hogy a német REHAU ablakaink mellé – mely talán a legjobb minőségű ablakrendszer az országban - silány, gyenge kiegészítőket kínáljunk. Már az árajánlatunk kiadásakor is arra törekszünk, hogy az műszakilag is megalapozott legyen, azaz felméréskor a költségek ne emelkedjenek meg 10-20-30%-kal.
Készséggel állunk rendelkezésre és szolgálunk  információ val bármilyen a műanyag nyílászárókat érintő kérdésben, ezzel is könnyítve későbbi döntését.

Felmérés és tanácsadás

Helyszíni  felmérés során a pontos méretfelvétel mellett számtalan részletet szükséges megbeszélni. A lakás illetve családi ház tulajdonságait nézve közösen határozzuk meg a nyílászárók műszaki tulajdonságait.
  Tanácsadás kor többek között az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:
  • a megrendelő igénye
  • gazdaságosság
  • földrajzi fekvés égtáj szerint
  • a lakás zajterhelése
  • komfort fokozat megállapítása
  • a lehető legtöbb fénymennyiség elérése
  • a szobák eltérő használatukból fakadóan más-más típusú nyílászárót igényelnek

Gyártás és beépítés

A REHAU ablakok  gyártás a a minőség folyamatos ellenőrzése mellett történik.  Beépítés esetén a nyílászárókat saját fuvareszközünkkel szállítjuk ki. Ezzel garantáljuk a sérülésmentes és hiánytalan érkeztetést a megrendelő címére. A beépítést végző kollegák körültekintően, sokéves szakmai háttérrel végzik munkájukat.
Ez a munkafolyamat a megrendelő lakásában illetve készülő családi házában történik. A vásárlók megkérdezése és saját tapasztalatunk alapján megállapíthatjuk, hogy a vásárlók elégedettsége kb. 60%-ban a beépítés minőségén és az azt elvégző munkatársak hozzáállásán múlik.

Garancia

Az összes általunk gyártott nyílászáróra és forgalmazott kiegészítőre a  garancia: 7 év!


Honlapunk is a fentiek szellemében készült, reméljük segítségükre szolgál!


Juhász Csaba
tulajdonos és ügyvezető

rehau ablak ablakcsere rehau műanyag ablak rehau nyílászáró műanyag nyílászáró rehau ablakok rehau brillant   Készítette